• Le Ta'iala Sili ile RV Gas ogaumu ma Va'aiga Va'aiga: Fautuaga mo le kuka i luga ole auala
  • Le Ta'iala Sili ile RV Gas ogaumu ma Va'aiga Va'aiga: Fautuaga mo le kuka i luga ole auala

Le Ta'iala Sili ile RV Gas ogaumu ma Va'aiga Va'aiga: Fautuaga mo le kuka i luga ole auala

O oe o se tagata fiafia i malaga i auala ma tafaoga i fafo? Afai o lea, atonu e te malamalama i le taua o le i ai o se seti kuka faʻalagolago i lau RV. O se tasi o vaega taua o soʻo se umukuka RV o le ogaumu kesi ma le faʻamau. O mea nei e lua e mana'omia mo le sauniaina o mea'ai suamalie i le alu. I totonu o lenei taʻiala, matou te suʻesuʻeina mea uma e te manaʻomia e te iloa e uiga i ogaumu kesi RV ma faʻamau, e aofia ai le tausiga ma le faʻaogaina o fautuaga.

RV Gas Ogaumu: Kuka So'o se mea, So'o se mea

RV ogaumu kesiua mamanuina e maua ai se poto masani kuka faigofie ma lelei a'o faimalaga. E masani ona fa'atutu ma mafai ona tatalia le faigata o le auala. A filifilia se ogaumu kesi RV, e tatau ona e mafaufau i mea taua e pei o le tele, ituaiga suauu, ma le malosi o le kuka. O le propane o le ituaiga suau'u masani mo ogaumu kasa RV aua e faigofie ona maua ma faigofie ona teuina. O nisi fa'ata'ita'iga e ofoina atu fo'i le avanoa e fa'afeso'ota'i ai i se tane fa'apipi'i fafo mo le fa'aoga umi.

A fa'aogaina se ogaumu kasa RV, e taua tele le fa'amautinoa lelei o le ea e puipuia ai le fa'atupuina o kasa leaga. O i'inei e amata ai ona ta'a'alo fa'amau.

Va'aiga: Taofi lau umukuka RV fou

E ta'ua fo'i o se fa'a'au fa'a'ave'ese po'o se fa'a'ave'a, o se fa'aulu o se vaega taua o so'o se umukuka RV. O lana galuega autu o le aveese lea o mea manogi kuka, asu ma gaʻo mai le ea. E le gata e fesoasoani lea e fa'afou ai le umukuka, ae fa'aleleia atili ai le lelei o le ea i totonu o lau RV.

Pe a filifilia se ufi mo lau RV, mafaufau i le tele o le nofoaga kuka ma le malosi o le ili. O nisi o pupuni e sau ma moli faʻapipiʻi e faʻamalamalamaina le mea e kuka ai meaʻai, faʻafaigofie ona iloa mea o loʻo e kukaina. O le fa'apipi'iina ma le fa'aleleia lelei o lau ufi e mana'omia ina ia mautinoa ai le fa'atinoga lelei.

Fautuaga mo le tausiga ma le saogalemu

Ina ia fa'atumauina pea lau umu kasa RV ma le fa'aofuofu i le tulaga maualuga, o le tausiga masani e taua. O nisi nei o fautuaga taua e mautinoa ai le saogalemu ma le umi o nei masini:

1. Fa'amama le ogaumu kesi i taimi uma e puipuia ai le fa'aputuina o mea'ai ma ga'o. Fa'aaogā se vaimea mālū ma se omomi e le fa'asa'o e 'alofia ai le sasaina.

2. Siaki feso'ota'iga kesi ma fa'agaau mo ni fa'ailoga ua ofi pe fa'aleagaina. E taua tele so'o se liki po'o ni fa'afitauli i lau sapalai kesi fa'alenatura ia fa'afo'i vave.

3. Fa'amama pe sui fa'amama fa'aulu pe'ā mana'omia e fa'atumauina lelei le fa'afefe o le ea ma le ea.

4. Fa'ata'ita'i e le aunoa le fa'agaioiina o le ili fa'amau ma moli e fa'amautinoa ai o lo'o lelei le galuega.

E ala i le mulimulita'ia o fautuaga nei mo le tausiga, e mafai ona e mautinoa o lau RV gas range ma le va'aiga o lo'o sauni i taimi uma mo lau isi mea'ai kuka.

O le kuka i totonu o se RV e mafai ona avea ma se mea fiafia, aemaise lava pe a iai sau meafaigaluega sa'o. Faatasi ai ma se faatuatuainaogaumu kesi ma le tapuni, e mafai ona e kukaina meaʻai suamalie aʻo e fiafia i le saolotoga o le auala tatala. Pe o oe o se RVer tumau poʻo se tau i le faaiuga o le vaiaso, o le i ai o se umukuka atoatoa i lau RV o le a faʻaleleia atili ai lou poto masani femalagaaʻi. O lea, ia mautinoa e teu faʻafaigaluega i mea faigaluega lelei ma tausia lelei i latou e tuʻuina atu ia te oe le tele o meaʻai e le mafaagaloina. Manuia le kuka!


Taimi meli: Iuni-17-2024