• Aga'i i le Lumanai – Le Alualu i Luma ole Poloketi Falegaosi Fou a HengHong
  • Aga'i i le Lumanai – Le Alualu i Luma ole Poloketi Falegaosi Fou a HengHong

Aga'i i le Lumanai – Le Alualu i Luma ole Poloketi Falegaosi Fou a HengHong

Autumn, o le vaitau o le seleselega, o le vaitau auro - e manaia e pei o le tautotogo, e fiafia e pei o le taumafanafana, ma e manaia e pei o le taumalulu.A'o va'ai mamao atu, o fale gaosi fou o HengHong o lo'o ta'ele i le la o le tautoulu, tumu i se lagona o tekinolosi fa'aonaponei.E ui ina malulu le matagi, ae o loʻo tumau pea le faʻamalosi o tagata HengHong.O le laa atu i totonu o le nofoaga o le fausiaina o le falegaosimea fou a HengHong, o le a oʻo mai e faʻafeiloaʻi i tatou o le afi susulu o masini uelo, le gogolo o masini, ma tagata faigaluega o loʻo taʻavale i tua ma luma i totonu o aʻoga, faʻaalia se pisi ma le olaola vaaiga o galuega mamafa - meafaigaluega. faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina o paipa, faʻatutuina o fausaga uʻamea, faʻapipiʻi uaea, faʻapipiʻi faitotoʻa falegaosimea, faʻailoga auala, lanu meamata o le vaega o laʻau ... O faleaoga fou na fausia e vateatea ma susulu.O loo iai le faamoemoe o le masina o Novema o le tausaga nei e mae‘a ai lea galuega ma faatino ai loa galuega.I lena taimi, o le a toe faʻaleleia le 'au gaosiga atoa a HengHong iinei.

图片1

O le fausiaina o lenei nofoaga fou o falegaosimea o se faʻailoga fou i le tala faʻasolopito o le HengHong Intelligence.E ui lava o fale gaosi oloa faʻaonaponei o le faʻavae, pe mafai ona tatou faʻaosofia le malosi fou mai tulaga maualuga o gaosiga e faʻataʻitaʻiina le poto ma le puleaina o gafatia o le au faʻatautaia.E fa'avasega e le 'au pulega a HengHong o latou mafaufauga ma amata fa'alavelave mai le pulega o tagata faigaluega, pulega o meafaigaluega, pulega o le saogalemu, pulega tau, pulega fa'atekonolosi ma le tele o isi mea taua.E talitonuina e iai se faasologa o fetuutuunaʻiga, o le a mulimuli mai sili atu tulaga lelei o oloa ma le maualuga o le gaosiga lelei, lea o le a matua faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa autu a HengHong Intelligence i le R & D, gaosiga, faʻagaioiga, faʻailoga ma isi vaega, faʻavaeina se faavae mautu mo le atinaʻeina gafataulimaina a le kamupani!

图片2

Mai le 2004-2023,tua mavae 20 tausaga o se faagasologa taua o le tuputupu ae, suiga, ma le tatalaina o le mamalu ma miti mo HengHong.O le a tatou faʻatinoina le faʻatinoina o mataupu faavae tetele e tolu o le lelei, saogalemu ma le lelei, faʻaleleia atili tekinolosi gaosiga, faʻaauau pea ona tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le agaga o le faʻafouina i lalo o le taʻitaʻiga malosi a le Taitaifono Wang Guozhong, faʻatasi e tasi, ma faia ni sao sili atu i le atinaʻeina o le osooso. o galuega a le kamupani ma faoa le tulaga maualuga i le alamanuia.A oʻo mai i le lumanaʻi, o tagata faigaluega HengHong o loʻo i ai se uiga mausali ma e tumu i le mautinoa. "O le galuega fou falegaosimea o loʻo agai i luma vave ma le agaga le faʻavaivaia. Faʻalagolago i le gaosiga fou i le lumanaʻi, o le a faʻaleleia atili e le kamupani le gaosiga lelei, sili atu. faʻamautinoa le lelei o oloa, ma faʻamumuina lenei kata pisinisi matagofie i le malosi fou ma le malosi e ausia ai le manumalo-manumalo felagolagomai ma atinaʻe ma tagata faʻatau!

图片3

Taimi meli: Oke-26-2023